Skip links

Dampskipsbrygga

Lunsjordning

Bestilling av lunsj  hos FASVO

Her er det enkelt  å bestille varer, betale for de direkte eller be om faktura, og deretter få varene levert. Utvalget er utvidet.

Spesielle bestillinger
Ved bestilling av møtemat, overtidsmat eller kaker kan det også gjøres i nettbutikken, eller kontakt oss på mail [email protected] eller telefon 69 95 55 50.

Gå til nettbutikk

Ønsker du å betale med faktura?
Det er mulig å få faktura for både lunsj-bestillingene og andre bestillinger. For å betale med faktura ta kontakt med Fasvo på mail eller telefon for å bli lagt til som fakturakunde, deretter kan bestillingen registreres. Daglige lunsjbestillinger faktureres månedlig, mens større bestillinger faktureres fortløpende om annet ikke er avtalt.

 

Reidun Foss
FASVO
[email protected]
Mobil: 482 55 271

Som et ekstra tilbud kan daglig lunsj bestilles gjennom bestillingsskjema. Ved bestilling her er det ønskelig at man betaler med vipps. Dersom man skal bestille lunsj til flere vil regning følge med bestillingen ved levering. Alle bestillinger fra skjemaet vil bli levert innen klokken 10 på valgt dato.

Spesielle bestillinger
Ved bestilling av møtemat, overtidsmat, kaker eller annet er det ønskelig at bestillingen går gjennom nettbutikken, eller via direkte kontakt på mail [email protected], eller telefon 69 95 55 50.

Gå til bestillingsskjema
Gå til nettbutikk

Ønsker du å betale med faktura?
Det er ikke noe problem å få faktura for verken lunsj-bestillingene eller andre bestillinger. For å betale med faktura bes dere først kontakte Fasvo på mail eller telefon med fakturainformasjon for å bli lagt til som fakturakunder, deretter kan bestillingen registres på faktura der det skulle gjelde. Daglige lunsj bestillinger faktureres månedlig, mens større bestillinger faktureres omløpende om annet ikke skulle komme frem som ønskelig.

 

Reidun Foss
FASVO
[email protected]
Mobil: 482 55 271